Öğretmenler İçin Bilgilendirme

The School Plus öğrencilerinize daha iyi bir gelecek sunabilmeniz için sizlerin de etkin bir şekilde kullanabileceği özelliklerle hazırlandı.

The School Plus öğrenme platformunu nasıl kullanabilirsiniz?
Öğrencilerimiz farklı sosyo ekonomik çevrelerden gelirler, farklı ilgi ve becerilere sahiptirler ve farklı hızda ve derinlikte öğrenme alışkanlıkları vardır. Ters yüz eğitim modeline uygun olarak sınıflarınızı platforma dahil edebilir, yetersiz gelen İngilizce ders saatlerinizi böylelikle arttırabilir, sunum, ölçme değerlendirme ve ödev takip sistemi haline getirebilir, ders içi etkinlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Öğrencilerinizle ilgili detaylı gelişim raporları alabilir farklılaştırılmış öğretim ve içerik bazlı öğrenme çalışmaları yapabilirsiniz. 

Öğrencilerinizin dil öğrenimleri için ayrılan okul programını yeterli bulmuyorsanız, velileriniz de bu konuda arayış içindeyse, platforma sınıfınızdaki tüm öğrencileri ya da istekli olanları kayıt ettirebilir ve onların gelişimlerini takip edebilirsiniz.

Eğer İngilizce öğretmeniyseniz: 
Ne kadar yoğun olduğunuzu tahmin ediyoruz. Platformumuzu kullanan öğrencilerinizin arka planda ödevlendirme, yönlendirme, birebir dönüt ihtiyaçlarında size öğretmenlerimizle yardımcı oluyoruz. 

İngilizce öğretmeni değilseniz:
Ya da İngilizce bilmiyorsanız, yine de platformu sınıfınızla kullanabilirsiniz. Öğretmenlerimiz öğrenci çalışmalarını değerlendiriyor, takip ediyor ve Türkçe yönlendirmeler yapıyor. Size sadece eğer isterseniz gelişim raporlarını incelemek ve teşvik etmek kalıyor. 

Raporlama
Öğrenci çalışmalarını takip edebilir detaylı dakika dakika tamamlama raporları alabilirsiniz. Raporlarınızı excel gibi formatlarda bireysel, grup, etkinlik temelli, zaman bazlı filtreleyebilir ve  ister öğrencilerinize dönüt vermede, ister grup hedefleri belirlemede, isterseniz de ebeveyn raporları hazırlamada kullanabilirsiniz. 

Görevler Ölçme değerlendirme ve Geri Bildirim
Platform içerisinde otomatik değerlendiren ölçme etkinlikleri olduğu gibi, öğrencilerin açık uçlu yanıtlar verdikleri, seslerini ya da videolarını kaydederek cevapladıkları etkinlikler, görevler, sınavlar da var. Tüm bunları her öğrenci için tek tek öğretmenlerimiz değerlendirir ve dönüt verir. Öğrencilerinizle beraber hesaplarına girebilir ve tüm bu dönütleri inceleyebilir, onları motive edecek çok güzel çalışmalar yapabilirsiniz. Platformu yıl sonunda bir portfolyo sunum aracı şeklinde kullanabilirsiniz.

Sınıf içi etkinlikleri
Sınıf içinde keyifli etkinlikler yapmak, konu tekrarlarına yer vermek, anadili İngilizce olan bir öğretmenin videosunu öğrencilerinizle paylaşmak, çıktı alınabilir dokümanlarla etkinlikler gerçekleştirmek, yarışmalara katılmak keyifli olmaz mı? Dilerseniz bize yazın ve sınıfınıza özel bir de canlı buluşma planlayalım. Öğrencilerimizin hayatına öğretmenlerimizin dokunması onları çok motive edecektir. Sınıflarla gerçekleştirdiğimiz online etkinlikleri biz çok seviyoruz. Misafir kabul ederseniz biz hazırız.

Öğrencilerinizi nasıl sisteme dahil edeceğinizi hemen öğrenin!

#Toplu kayıtlarda %20'ye varan indirim!

Sınıfınızı ya da öğrencilerinizi platforma indirimli ve toplu nasıl kayıt edeceğinizi öğrenmek için şimdi aşağıdaki butona tıklayarak iletişim formumuzu doldurun! 
ile oluşturuldu