Anne Babalar İçin Bilgilendirme

Değerli Anne Babalar,
The School Plus'ta çocuklarımıza kendi günlük hayatlarından aşına oldukları kavramları kullanarak İngilizce öğretiyoruz. Çocuklarımızın farklılıklarını bir zenginlik olarak görüyor ve eğitimi her bir çocuğun bireysel öğrenme tür, hız ve potansiyeline göre şekillendiriyor ve takip ediyoruz. Çocuklarımızın başarısı için desteğinizi çok değerli. Platform hibrit eğitim temelleri sunduğu için özellikle erken yaş gruplarında çocuklarımızın ekran sürelerini de en aza indirgeyerek öğrenme süreçlerini gerçekleştirmeleri ve beraber kaliteli zaman geçirebilmeniz için pek çok etkinlik barındırıyor. 

İngilizce bilmenize gerek yok!
The School Plus programlarında çocuğunuz ilerlerken göndereceğimiz tüm değerlendirme ve yönlendirmeler Türkçe. Böylece çocuklarımıza nasıl yardımcı olacağınızı daha iyi anlayabileceksiniz. İngilizce bilmeden de platform çalışmalarını gözlemleyebilir, önerilerilerimizi inceleyebilir, çocuğunuzu takip edebilirsiniz. Platform kullanıcı eğitimine aşağıdan katılabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Uçtan uca İngilizce eğitimi!
Dil edinimi uzun ve titizlikle planlanması gereken bir süreç. Beginner, Speaker ve Presenter programlarımızı bitiren öğrencilerimiz sorumluluklarını yerine getirir ve önerilerimiz doğrultusunda kendilerini geliştirirse orta düzey üzerinde (B1 sonu) İngilizce edinmiş olacak ve dünyanın her yerinde yaşamaya ve eğitim almaya yetecek temeli kurmuş olacaklar.

Bireysel farklılıklarımız bizim için bir zenginlik!
Her öğrencimizin çalışmalarına yön vermek üzere bireysel değerlendirme ve yönlendirme veriyoruz. Her birey farklı hızda, farklı saatte, farklı ilgilerle motive olarak öğrenir. Motivasyonu bireyselleştirdiğimiz oyunlaştırma motoru ile de destekliyoruz. Çocuklarımızın öğrenme yolculuğu keyifli, üretken, programlı, içerik temelli ve topluluk bazlı olsun istedik. 

Anne Baba kullanıcı eğitimimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sizi aramızda görmekten çok mutluyuz. 
ile oluşturuldu